En uppskattad kväll på temat ”Har du hört den förut”

Torsdag den 30/10, 2014 kl 19-22 samlades drygt 60 personer i en fullsatt matsal vid Ratic-hallen i Harplinge.

Medverkade gjorde kända ”underhållare” från trakten: Kurt Eliasson ”Harplingerevyn”, André Johansson, Lennart Kristiansson, Lars Eliasson och fler lokala förmågor. Åke Karlsson underhöll med dragspel, sång och roliga historier.

En färgstark kväll med historier, skrönor, vitsar och annat från byarna och landsbygden i gamla Harplinge kommun.

Många härliga goa skratt och rungande applåder, med andra ord en riktigt lyckad och uppskattad kväll. Tyvärr fick inte alla plats som ville delta utan många besvikna fick vända i dörren. ”Har du hört den förut” kanske görs återkommande så att fler ska få möjlighet att uppleva detta.

Det är inte möjligt att kommentera.